OM OSS

Genom tidseffektiva processer levererar vi smarta lösningar för din redovisning och lönehantering.


AHG Redovisning ingår i ARBETSHÄLSAGRUPPEN

Cirkel Mote
Redovisning

AHG Redovisning arbetar brett. Vi hanterar alla frågor som berör din löpande redovisning såsom bokföring, momsfrågor, arbetsgivaravgifter, betalningar och månadsbokslut. Genom samverkan med din revisor både förbereder och genomför vi ditt årsbokslut. Effektivt och nära.

Cirkel Dator
Lönehantering

Vi är behjälpliga i alla dina lönefrågor. Till våra tjänster hör löneberedning, kontroll av tid- och frånvaro- rapportering, reseräkningar, körjournaler och underlag för förmåner. Vidare tar vi fram lönespecifikationer, kontrolluppgifter och underlag för semesterberäkning. Vi ser fram emot att ge dig stöd i stora som små frågeställningar rörande både kollektivavtal och andra regelverk.

Cirkel Stol
Vi finns nära dig

Du kan ditt företag bäst. Vårt uppdrag är att stötta dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet och på det sättet maximera effekten av din affärsutveckling. Vi finns tillgängliga för uppdrag såväl ute i din verksamhet som på distans – men är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Vårt flexibla arbetssätt skräddarsys efter dina förutsättningar där inget uppdrag är för litet för oss.

Vi har även systern Arbetshälsa.
Besök gärna Arbetshälsas hemsida för att ta reda på vad de har att erbjuda.

Vi har även systern PÅVERKA NU.
Besök gärna PÅVERKA NU:s hemsida för att ta reda på vad de har att erbjuda.

Om Oss